Hypnotherapie

Hypnose is een hele krachtige effectieve manier om dichter bij jezelf te komen en weer meer zelfvertrouwen te krijgen.  Bij hypnose wordt er van een trancestaat gebruikt om in contact te komen met het onderbewuste. Een Hypnotherapeut helpt je onderbewuste weer toegankelijk te maken, weer bewust. Ieder mens is wel eens in een trance staat. Als je een boek leest, en afdwaalt, en je dan ineens beseft dat je even ergens ander met je bewustzijn was, ben je in trance. Het besef van de buitenwereld en de tijd is dan even kwijt. Door het bewustzijn met gerichte aandacht weer naar binnen te richten is een therapeut instaat het onderbewuste om hoog te laten komen. Het onderbewuste kan nog steeds met zijn energie vastzitten in een gebeurtenis of een trauma. Hypnose helpt bij vele klachten en leert mensen meer in het nu te leven dicht bij hun eigen gevoel. Je leert om hart en hoofd weer samen te laten werken. Een hypnotherapeut helpt overtuigingen, overlevingssystemen en onverwerkte emoties los te laten. Er komt weer ruimte om keuzes te maken en je een vrijer en blijer mens te voelen, dichter bij jezelf.

Verschillende technieken

Er bestaan binnen de hypnotherapie veel technieken zoals, regressie, reïncarnatie, NLP, zelfhypnose etc. innerlijk kind werk, Voice Dialogue, deelpersonen, EFT, opstellingen, hechtingstherapie waarmee je kan werken met cliënten. Omdat ieder mens uniek is wordt na een intake gesprek de therapie afgestemd op de cliënt.

Hypnose werkt snel en effectief om dichter bij jezelf te komen en om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Bel vrijblijvend voor informatie of een afspraak : Tel. 0640302842

 

Hypnose een gericht doel stellen

Hypnose, een gericht doel stellen